WARMSET® grelne preproge za dom in pisarno

Warmset grelna preproga je idealen sistem za zagotovitev odličnega udobja nog v primerih, ko boste morali sedeti več ur na istem mestu doma ali še posebej v pisarni. Grelna preproga je odlična, če je postavljena pod vašo mizo, zlasti za tiste, ki sedijo pred računalnikom ure in ure in jih moti, ker so njihove noge hladne. Zahvaljujoč inovativnemu ogrevalnemu sistemu Warmset, je preproga tanka s skrbno izbrano tkanino in združuje tehnologijo, udobje in obliko. Le nekaj minut po tem, ko jo vklopimo, na katero koli električno vtičnico in porablja le moč žarnice, daje uporabniku prijeten občutek za dobro počutje stopal, nog in celotnega telesa.

Fizične značilnosti

Warmset grelna preproga je primerna za ogrevanje in udobje nog in je na voljo v štirih izvedbah tkanine: Danae line in Fashion fireproof line, Fire-retardant wool line in Fire-retardant melange line. Gre za večplastni sistem, znotraj katerega je vdelana toplotna tehnologija Warmset na izolacijski podlagi. Na zunanji strani na vrhu preproge je tkanina  in spodaj proti zdrsni PVC.

Tehnične lastnosti

Električna Warmset grelna preproga se izdeluje v standardni velikosti 75 × 50 cm z močjo 100 W in v različnih barvah ali v prilagojenih velikostih, zasnovanih na osnovi širine 1,5 m in dolžine 8 m (samo po naročilu). Ogrevalna tehnologija v notranjosti je duša celotne preproge in zahvaljujoč svoji patentirani obliki se porazdeli po celotni površini in daje veliko toplote. Izolacija spodaj poveča učinkovitost izdelka, s katero toploto premakne navzgor in tako preprečuje ogrevanje navzdol. V preprogi je zaščitni termični člen, ki v primeru nehotenega pregrevanja izklopi sistem pri 50°C zaradi nepravilne uporabe sistema. Kabli imajo garantirano zaščito IPX7. Priključni kabel ima dvopolni vtikač v skladu z evropskimi standardi in nožno stikalo z LED lučko, ki signalizira zagon in zaustavitev sistema.


danae line fashion fireproof line fire retardant wool line danae line

V trgovino…