Garažna vrata Lomax

LOMAX_garažna vrata-4
LOMAX_garažna vrata-B
LOMAX_garažna vrata-A
LOMAX_garažna vrata-7
LOMAX_garažna vrata-9
LOMAX_garažna vrata-F
LOMAX_garažna vrata-5
previous arrow
next arrow
Slider

Video predstavitev podjetja Lomax:

Garažna vrata Lomax, kakovost in zanesljivost. Ponujamo 5 vrst garažnih vrat za domačo in industrijsko uporabo. Pomagali vam bomo izbrati vrata, ki najbolje ustrezajo vaši garaži. Garažna vrata LOMAX že krasijo garaže več sto tisoč strank.

Če želite hitro in enostavno montažo garažnih vrat brez večjih gradbenih del ali če vaša garaža tega ne omogoča, so sekcijska garažna vrata Lomax za vas idealna rešitev. Enostavno se jih prilagaja obstoječim razmeram in v nekaj urah boste imeli zmontirana nova vrata, ne da bi bila potrebna večja gradbena dela.

Če iščete praktična garažna vrata, ki ustrezajo funkciji garažnih vrat in vhodnih vrat , izberite stranska sekcijska garažna vrata Lomax. Imajo minimalne zahteve glede pripravljenosti za vgradnjo in jih lahko odprete samo za širino osebnega prehoda ali v celoti. Ne zmanjšujejo svetle odprtine.

Imate majhno garažo in potrebujete vrata, ki prihranijo prostor? Potem so za vas prava izbira rolo garažna vrata Lomax. ki se odpirajo v škatlo nad vrati. Zahvaljujoč temu lahko uporabite prostor v garaži v celoti. Ta vrata ne zahtevajo zahtevnih gradbenih del.

Ljubitelji klasike bodo verjetno prisegli na dvokrilna garažna vrata. Le-ta vam ponujamo v sodobnih modifikacijah, s trajnimi aluminijastimi okvirji  in profili v kakršni koli možni zasnovi.

Industrijska garažna vrata so s stališča podjetja namenjena vsakodnevnemu zahtevnemu obratovanju. Skladišča, hale, garaže in drugi podobni prostori uporabljajo sekcijska industrijska vrata ali industrijska zložljiva vrata.

 

LOMAX sekcijska vrata HOME

Sekcijska vrata HOME

LOMAX sekcijska vrata DELTA

Sekcijska vrata DELTA

LOMAX sekcijska vrata EXCELLENT

Sekcijska vrata EXCELLENT

LOMAX sekcijska vrata EASY

Sekcijska vrata EASY

Sekcijska garažna vrata Lomax

Vrata se odprejo pod strop. Primerno za večino garaž.

Odlična kakovost za dobro ceno – to je tisto, kar naša sekcijska vrata HOME ponujajo. Visoka kakovost vrat s čudovito toplotno izolacijo.

Skupaj z vrati lahko dobite tudi pogon in daljinski upravljalnik.

Malo prostora v garaži?  Vsak centimeter šteje, to vemo. Naša sekcijska vrata DELTA se odpirajo pod strop in zato ne potrebujejo nepotrebnega prostora.

Ta sekcijska vrata temeljijo na konceptu vrat DELTA. Po mnogih tehničnih izboljšavah predstavljajo absolutno vrhunsko zasnovo, varnost in kakovost. Njihova oprema je tiha in gladka, povečana je odpornost proti manipulaciji, oblikovanje vidnih komponent je v popolni harmoniji.

Preprosto odlična rešitev za vašo garažo.

Ali načrtujete menjavo garažnih vrat brez gradbenih del? Ni problema. LOMAX EASY je rešitev za vas. S pomočjo okvirja enostavno ustvarite potreben izgled in zaščito. Stara vrata je mogoče zamenjati z novimi – brez gradbenih del. Ponujamo vam razna sekcijska vrata – od EXCELLENT ali DELTA do HOME. Edina omejitev so največje zunanje dimenzije okvirja: širina 3 000 mm, višina 3 100 mm

LOMAX sekcijska vrata EASY

Sekcijska vrata EASY

 


 

LOMAX stranska sekcijska vrata PRAKTIK

Stranska sekcijska vrata PRAKTIK

Stranska sekcijska vrata

Posebej primerna za garaže z nizkim stropom in za garaže, ki služijo kot hišni vhod.

Sekcijska vrata z drugačnim navdihom. Vertikalne plošče zagotavljajo, da se vrata premikajo bočno. To pomeni, da se ne odpirajo pod strop in s tem prihranijo prostor. Drsna vrata so zelo prilagodljiva, učinkovita in imajo dolgo življenjsko dobo.


 

Rolo garažna vrata Lomax

Rolo garažna vrata

Rolo garažna vrata Lomax

Elegantna, robustna in učinkovita rešitev tudi za manjše garaže. Vrata se navijejo v škatlo nad vratno odprtino. Enostavna vgradnja.


 

Dvokrilna garažna vrata Lomax

Dvokrilna garažna vrata

Dvokrilna garažna vrata Lomax

Sinonim za klasiko in tradicionalen videz.

Čeprav so segmentna vrata danes trend, imajo tudi  klasična dvojna garažna vrata svoje prednosti. So univerzalna, preprosta in najdejo svojo aplikacijo tako v novih stavbah kot rekonstrukcijah.


 

LOMAX Stranska vrata

Stranska vrata

Stranska “garažna” vrata za osebni prehod

  • LT50 aluminijast okvir

Bi radi imeli stranski vhod v svojo garažo? Ni problema!
Stranska vrata so izdelana iz istega materiala kot glavna garažna vrata. Zato vam lahko zagotovimo popolno harmonijo in popoln videz. Ker je kakovost materiala odlična, lahko pričakujete dolgo življenjsko dobo vrat. V aluminijastem okvirju so postavljeni debelinski, visokokakovostni deli debeline 40 mm, pri čemer je možna barva v več kot 2500 različnih barvah.


 

LOMAX industrijska vrata

Industrijska vrata

Industrijska vrata

  • DELTA

Zanesljivost je naš cilj – kakovost našega sloga. To se odraža tudi v industrijskih vratih DELTA, ki ne samo da zagotavljajo najvišje kakovosti in varnostne standarde, temveč tudi prispevajo k podobi vašega podjetja.


 

LOMAX CREATIVE

LOMAX CREATIVE

 

Sekcijska garažna vrata v kombinaciji z vhodnimi vrati

Fantazija brez meja: vaša vrata se lahko ustvarijo v umetniškem stilu. Pripravite lahko svoje elemente iz nerjavečega jekla in vaša vrata postanejo unikatna. Vaša hiša bo pridobila edinstveno in ustvarjalno čarobnost.


 

LOMAX vhodna vrata

Vhodna vrata

Vhodna vrata

  • AKTIV

Vrata so vhod v naš dom. Morajo biti zanesljiva in energetsko učinkovita ter zagotoviti kar največjo varnost. Obenem pa morajo biti lepa in sovpadati s stavbo.


 

LOMAX motorni pogon

Marantec motorni pogon

Dodatna oprema za sekcijska in stranska sekcijska vrata

  • različno steklo
  • osvetlitev stekla
  • stekleni motivi
  • MARANTEC motorni pogoni z daljinskim upravljanjem
  • dodatna elektronska oprema za krmiljenje in kontrolo vrat

.
.