Energetske rešitve za vaš dom

Energetske rešitve za vaš dom: zmanjšajte stroške ogrevanja

Energetske rešitve za vaš dom: zmanjšajte stroške ogrevanja. Z uporabo energetsko varčnega stavbnega pohištva preprečite uhajanje toplote iz vašega doma. Z uporabo sodobnih generatorjev toplote, ki imajo visok toplotni izkoristek, zmanjšate stroške in povečate vaše udobje bivanja.

Garažna vrata, vhodna vrata, žaluzije Lomax

Garažna in vhodna vrata Lomax Creative

Vrata so vhod v naš dom. Morajo biti zanesljiva in energetsko učinkovita ter zagotoviti kar največjo varnost. Obenem pa morajo biti lepa in sovpadati s stavbo.

Uporabite svojo fantazijo in ustvarite vaša garažna in vhodna vrata v umetniškem stilu. Ustvarite lahko svoje elemente iz nerjavečega jekla in vaša vrata postanejo unikatna. Vaša hiša bo pridobila edinstveno in ustvarjalno čarobnost.

 

Rolete in žaluzije ščitijo vašo zasebnost

Poleg tega pa preprečujejo uhajanje toplote skozi okna in dajo hiši svoj videz. Rolete so primerne tako za nove stavbe kot za prenovo obstoječih, saj jih je mogoče enostavno pritrditi na katero koli stavbo. Zahvaljujoč široki paleti barv in vrst letvic se popolnoma prilagajajo zahtevam in izgledu stavbe.

 

Okna in vrata: PVC, Les, Alu-les

Z naborom različnih več-komornih VEKA, Aluplast in Rehau profilov s tro-slojno zasteklitvijo lahko znatno zmanjšate izgube toplote preko steklenih površin, saj tako izdelana okna dosegajo zelo nizko toplotno prehodnost, kar potrjuje vrednost faktorja  Uw okoli 0,6 W/m2K.

Ohranite naravo tudi v hiši z uporabo lesenih ali alu-les oken izdelanih po najnovejših EU standardih. Okna dosegajo zvočno izolacijo celo do neverjetnih 50 dB.

 

Električno (IR) ogrevanje

ECOFILM talna grelna folija

 

ECOFILM električna grelna folija je edinstven proizvod namenjen za ogrevanje notranjih prostorov, ki imajo na razpolago veliko prosto površino stropa ali tal. Glavna prednost je debelina folije, ki meri le 0,4 mm, in sposobnost ogrevanja po vsej razpoložljivi površini. Na ta način dosežemo zahtevano temperaturno udobje prostora že pri nižjih temperaturah medija, gradbene konstrukcije pa so izpostavljene manjšim toplotnim obremenitvam in temperatura površine je enakomerno porazdeljena.

ECOFLOOR grelne mreže so položene neposredno pod talne obloge v tankem sloju prožne izravnalne mase. So enostavne za namestitev in so zelo gospodarne v povezavi z ustrezno regulacijo temperature. Primerne so za uporabo kot glavni ogrevalni sistemi ali kot sistemi za talno ogrevanje za dodatno udobje.

 

Peči in kamini na drva ali pelete

Peči in kamini Palazzetti

 

Lahko jih uporabite kot dodaten vir ogrevanja ali kot glavni vir. Modeli z dvema ventilatorjema omogočajo razvod toplega zraka v sosednje prostore. Modeli IDRO imajo vodni toplotni izmenjevalec za priklop na centralno ogrevanje stavbe. Za določene peči je možno pridobiti nepovratno subvencijo Ekosklada.

 

Osebna zaščita in udobje

Ko ste poskrbeli za udobje vašega doma, poskrbite še za vaše lastno udobje s kvalitetnimi delovnimi oblačili in obutvijo priznanih evropskih proizvajalcev. Prav tako pa lahko najdete tudi oblačila za šport in prosti čas. V hladnih zimskih dneh poskrbite, da bodo vaše noge tople z grelnimi preprogami za v pisarno kot tudi za v delavnico.

 

Na koncu pa poskrbite še za modno notranjost vašega doma s stilskimi notranjimi vrati

Poleg zgoraj omenjenih produktov vam nudimo tudi svetovanje, posplošen energetski pregled stavbe, podamo predlog energetske rešitve, izdelamo energetsko izkaznico, študijo prihranka in vam pomagamo pridobiti subvencijo Ekosklada.

MIMARO d.o.o.