Oprema

Termostati
Digitalni analogni in brezžični termostati.
Posebne grelne preproge
S-MAT grelni predpražnik, D-MAT grelna preproga proti zmrzovanju, W-MAT delovna grelna preproga.

Pribor
Izolacija
F-BOARD plošče za ECOFLOOR, STARLON za ECOFILM, HEAT_PAK za PVC obloge.
ECOFILM pribor
Pribor potreben pri montaži folij.
ECOFLOOR pribor
Pribor potreben pri montaži kablov in mrež.

 

Obiščite našo spletno trgovino.

ir-ogrevanje

W-MAT

W-MAT delovna preproga

 

W-MAT delovna preproga ščiti delavce pred učinki hladnih tal in s tem povečuje udobje delavcev v težkih delovnih pogojih, kjer ni zadostnega ogrevanja.

S-MAT

S-MAT grelni predpražnik

 

S-MAT gumijasti grelni predpražnik je namenjen uporabi pred vhodi v trgovine ali nakupovalne centre, da preprečuje poledenelost tal. Uporablja pa se seveda lahko povsod, kjer je v zimskem času potrebna zaščita površin za pešce, da se jim omogoči varno gibanje.

D-MAT

D-MAT preproga proti zmrzovanju

 

D-MAT preproga proti zmrzovanju je namenjena uporabi na prostem, kot zaščita proti ledu na gradbiščih ali v industriji. Uporabljamo jo lahko za segrevanje zemlje v nasipih, shranjevalnikih razsutega tovora, kabelskih kolutov, delov strojev ali orodij, ipd. Namenjena je za uporabo v ekstremnih zimskih razmerah. 

 

ECOFILM F in SET

 

talno ogrevanje

 

ECOFILM F električne talne grelne folije so namenjene za talno ogrevanje suhih prostorov – pod plavajoče pode (laminat, parket) ali z uporabo dodatnih HEAT-PAK plošč tudi pod itison, tapison, PVC talne obloge.

 

S pomočjo ECOFILM SET folije si lahko talno ogrevanje prostora vgradite sami. Komplet vsebuje folijo (različne dolžine) in 5m priključnega kabla.

 

ECOFLOOR

 

grelni kabli in mreže

 

Ogrevalne mreže so položene neposredno pod talne obloge v tankem sloju prožne izravnalne mase. So enostavne za namestitev in so zelo gospodarne v povezavi z ustrezno regulacijo temperature. Primerne so za uporabo kot glavni ogrevalni sistemi ali kot sistemi za talno ogrevanje za dodatno udobje.

 

ECOFILM C

 

stropno ogrevanje

 

ECOFILM C stropne grelne folije so namenjene za stropne strukture iz mavčno-kartonskih plošč kot stropno sevalno (IR) ogrevanje.

 


 

Električni kopalniški radiatorji

 

KD-E (ravni) ali KDO-E (ukrivljeni) električna kopalniška lestev ima prečne cevi ravne/ukrivljene po vsej svoji dolžini. Priključni kabel in grelec sta na spodnji desni ali levi strani radiatorja (gledano s strani uporabnika).

 

ECOFILM MHF

 

ECOFILM MHF ogrevalna folija ščiti kopalniška ogledala proti rosenju (zameglitvi). Folije imajo dvojno zaščito (zaščita v vlažnem okolju) in so opremljene s samolepilno površino, da jo lahko prilepimo na hrbtno stran ogledala.

 

AL MAT grelne preproge

 

AL MAT grelne preproge so namenjene za uporabo v vlažnih prostorih, kjer se ECOFILM folij ne sme uporabljati. Namestimo jih lahko pod laminat ali lesena plavajoča tla (npr. v kopalnici).

 


 

Pogosto zastavljena vprašanja

Vprašanje:
Ali je možno uporabljati električno talno ogrevanje kot glavni ogrevalni sistem za celotno hišo?
Odgovor:
Seveda. Električno talno ogrevanje je popolnoma standarden način za ekonomsko in ekološko ogrevanje zgradb. Z veseljem vam ponudimo predračun za vaš projekt. Potrebujemo le:

    • pravilno dimenzioniran tloris tal in prerez stavbe

 

    • sestavo tal (vključno s talno oblogo), sten in stropov v smeri notranjost → zunanjost

 

    • izgubo toplote stavbe (to ni potrebno, vendar bo pospešilo oblikovanje cenovne ponudbe)

Preberi več…

Novice – članki

 

Električno ogrevanje – Kdaj Kako Zakaj?

 

Tehnična podpora

 

Opis ECOFILM ogrevalne folije

 

Presek strukture ogrevanja